fredag 2 mars 2012

Julie och en korean

När vi kom till Kastrup fick vi inte checka in för det såg inte ut som Julie hade betalat sin biljett. Straffet för att vi hånade pojkarna på tåget?

Vi fick gå till Turkish Airlines kontor för att försöka fixa det. Jädra STA! Har bara varit bekymmer att boka genom dem. Nästa resa bokas direkt av flygbolaget.

I alla fall, de på Turkish var väldigt trevliga och fixade en ny biljett åt unga fröken. Som inte heller den funkade när vi skulle checka in. Efter mycket trassel fick vi till slut våra boardingcard. Puh! Undra om vi ska gå igenom samma procedur på hemvägen?

Förutom att bebisar inte har med kvitto på sina biljetter så är det väldigt smidigt att flyga med dem. Gå före alla köer, först in på planet och sitta där det är som mest benutrymme.

Bästa kön att få gå före idag var passkontrollen i Bangkok. Normal kötid var säkert två timmar, i kön för bebisar var den cirka 15 minuter.

Plus att Julie skaffa en ny vän, en koreansk pojke som inte förstod varför Julie inte kunde stampa med fötterna som han trots att han försökte hjälpa till genom att dra henne i tårna.

Julie och han var lika stora, längdmässigt, men pojken var 20 månader och Julie är 7.

Efter en lång resa beställer vi nu roomservice. Och lägger oss efter det.

/Sandra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar